+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Vászonképnyomtatás

Vászon dekoráció – Festővászon nyomtatás – Festmény reprodukció – Canvas art
A szépművészeti nyomtatás népszerű nyomathordozója a művészvászon és a fotóvászon (canvas). A vászonra nyomtatott grafikák, fotográfiák vakrámára feszítve műtárgyakká alakulnak, melyek kiállításokon és galériákban műtárgyként értékesíthetők vagy a beltéri dekorációt gazdagíthatják.
Exkluzív beltéri megjelenést kínál irodákba, lakásokba a vakrámára feszített színesen nyomtatott festői vászon. Cégünk rövid határidővel vállalja egyedi grafikák, fotók, művészeti reprodukciók Vászon dekorációjának elkészítését. A legmodernebb 4 színnyomású digitális technológiával.
Ajánljuk lakás-tulajdonosoknak egyedi faldekorációnak, építészeknek, éttermekbe, kórházak belső tereibe, design stúdiók figyelmébe.

 

Vakkeretre feszített festővászon egyedi fényképpel nyomtatva

A 18 mm vastag fa vakrámára feszített prémium minőségű művészi vásznat (Artex M) hátoldalán rögzítve, egy vagy két akasztóval ellátva készítjük el. Az ár tartalmazza az Ön által küldött grafika kinyomtatását vászonra, a vászon keretre feszítését, a fa keretet, az akasztókat. A terméket megrendelést követően, a grafika megküldésétől számított 5 munkanapon belül legyártjuk.
Webáruházunkban húsznál több sztenderd méretből válogathat az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. Természetesen az egyedi méretek legyártására is van mód.

Az általunk nyomtatott vásznakról

Az Artex M 330 g-os textúrázott művészi vászon kifejezetten digitális nyomtatáshoz. Az élénk festői színekhez kiváló. Matt vagy fakóbb nyomatokhoz javasoljuk a Daker Canvas 340 grammos művészi vásznat.
Vászonképnyomtatás saját fotóból. Vászonkép készítés rövid határidővel, jó minőségben. Egyedi vászonkép otthonra vagy irodába. Rendelje meg most.