+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Cégtábla & reklámtábla gyártás

Táblagyártási technológiák:

Alumínium szendvicslemezre fóliázással készített reklámtábla:                  
A műanyag maggal rendelkező lapok mindkét oldalára vékony alumínium réteget sajtolnak. A végeredmény egy könnyű, de tartós és ellenálló, táblagyártási célra kiválóan használható felület.

 

Habosított PVC táblára fóliázással dekorált reklámtábla gyártása:
A kültéren is alkalmazható reklámtábla egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Egyedi céges felirattal és arculattal dekoráljuk, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fóliázott táblák, cégérek, cégtáblák gyártása a fenti technológiákkal is kivitelezhetők.

A reklámtábla felhasználási területe rendkívül széles. Épületek homlokzatára, utcafrontra kerülő felületek, üvegfelületek, bejáratok felületeire kerülő reklám­ és cégtáblák kivitelezése cégünk profilja. Budapesten ingyenes kiszállással és helyszíni felméréssel, személyesen egyeztetve Önnel az elképzeléseket. Képzett grafikusaink látványtervet készítenek Önnek, majd a jóváhagyást követően cégtábláját, reklámtábláját le is gyártjuk, amit igény szerint a helyszínen ki is helyezünk.

Cégtábla gyártása

Falra helyezhető cégtáblák kivitelezési lehetőségei változatosak. Kedvelt megoldás a falra acél távtartókkal rögzített matricázott vagy fóliázott plexitábla. Természetesen cége egyedi igénye szerint választhatja meg a megfelelő cégtábláját.
TIPP

Üzlet dekoráció számtalan formában táblákkal is megvalósítható. Dekorált, távtartóval ellátott plexitáblák, falra
szerelt dekorált táblák, üzletek eladóterébe felülről lógatott reklámüzenetek vagy információs táblák is mind-­mind
táblagyártással megvalósítható kreatív, színes, modern megoldások.

A klasszikus kültéri (utca, külső folyosó) táblákon kívül a táblák alkalmazási köre még változatosabb: szállodák, rendelők recepciójának elegáns és egyedi arculatának kialakítása is a táblagyártás kategóriába tartozik. A méret és kivitel minden munkánál egyedi. Üzletek előterében vagy kültéri megállító táblák gyártása is ide tartozhat, bár ott sztenderd keretmegoldások is léteznek, de teljesen egyedi reklámtáblák is megvalósíthatók. Vállalatunk a térből kiemelkedő, plasztikus cégérek és 3D világító reklámtáblák, világító dobozok gyártásával is kezdetektől foglalkozik.

EU projekt táblák gyártása

Rövid határidővel EU projekt táblák gyártását vállaljuk. Teljes körű táblagyártás és kihelyezés. EU pályázathoz
kapcsolódó valamennyi kötelező felirat és reklámtábla elkészítését bízza szakértő kollégáinkra

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!