+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Az iDekor 1997 óta készíti kis, közép és multinacionális vállalatok reklámarculatának teljes körű kivitelezését. Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatos minőségi fejlődés mellett megőriztük partnereinkkel közvetlen kapcsolatunkat.

Igyekszünk kiemelt ügyfeleinknek 24 órán belül is kivitelezni feladatait, garanciaidőn túl is rugalmasnak maradni, igény esetén adatbázisunkban megőrizni grafikai anyagait. Ugyanakkor fontosnak tartjuk az új partnerekkel való jó viszony kialakítását és fenntartását.

Megtervezzük, kinyomtatjuk, feldolgozzuk, leszállítjuk, kihelyezzük!

Fiatal, lendületes csapatunk igyekszik precízen és minél gyorsabban elkészíteni reklámdekorációs elképzeléseit.
Mindenben alkalmazkodva az igényekhez kialakítottunk egy 2 000 fényképes adatbázist, amelyből kreatívan, gyorsan és minőségi látványterveket készítünk. Profi grafikusaink az Ön elképzeléseihez igazodva készítik el méretarányos, pontos látványterveit, grafikai elképzeléseit.

Tevékenységi körünk folyamatosan bővül, hogy a rohamosan változó technikai lehetőségekkel mielőbb megismerkedjünk és újszerű, a feladathoz legmegfelelőbb anyagokat alkalmazzuk. Idén bevezettük a 8 színes (CMYK + LC + LM + LB -+ W) nyomtatást, amivel minden minőségi elvárásnak maximálisan megtudunk felelni.

Ha nincs nyomdakész grafikája, grafikusaink pillanatok alatt elkészítik elképzelését és 24 órán belül látványtervet küldünk e-mail-en.

További információkhoz juthat ide kattintva!

A nyomtatási anyagok kiválasztásához konzultáljon kollégáinkkal, hogy az Önnek legoptimálisabb megoldást találjuk meg!

A nyomdai eljárásokról, különböző kivitelezésekről bővebben itt olvashat, árainkat pedig az alábbi linken érheti el: Árlista

A kihelyezéshez kérje segítségünket és a helyszíni felmérés után pontos árkalkulációt és kivitelezési módokat küldünk Önnek!

1 év teljeskörű garanciát biztosítunk minden általunk kivitelezett munka után! További részletek