+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

 

PRINT

Tábla gyártás és fóliázás

Meglévő tábla átfóliázása vagy teljes körű tábla készítés?
Leggyakrabban használt alapanyagunk a 3 vagy 5 mm vastag habosított PVC tábla, amely kültéren is tökéletesen megállja az idő próbáját. De ha hosszú távban gondolkodik, válassza inkább a 3 mm vastag alumínium szendvicslemezt.

Fóliázni azonban nem csak táblára lehet. Kirakatok közkedvelt dekorálási módja a matricázás többféle változata (Pl.: normál fehér alapú / víztiszta / one way vision fóliák vagy vágott feliratok.), valamint egyre jobban terjed a beltéri faldekoráció. Falára akár egyedi nyomtatású tapétát is fel lehet ragasztani vagy a tapétára öntapadó fóliát. Esetleg a padlóra is szeretné rálógatni a grafikát? Nem gond, hiszen a gyártók erre fejlesztették ki a padló lamináló fóliát.

Autó fóliázás egy színűre vagy egyedi grafikával

Az autó fóliázásnál többféle lehetőségek közül tud választani az érdeklődő:

1. Céges reklám (nyomtatott – vágott – vegyes)
2. Tuning design, Versenyautó, színváltoztatás
3. Védelem az UV sugárzás és a kavicsok ellen. Átlátszó fóliával való becsomagolás.

Motorok dekorálását csak abban az esetben kivitelezünk, ha elemeire bontva kapjuk meg.

Mobil prezentációs eszközök

Ma már nagyon fontos részét képezik a cég arculatának megjelenítésében a mobil prezentációs eszközök, amelyek installálásához nem szükséges szakember és kis helyen tárolhatók, könnyen szállíthatók. Tökéletes megoldás egy előadás szemléltetéséhez.​

Térből kiemelkedő és/vagy világító installációk

Cégünk nem csak nyomtatott reklámmal foglalkozik, így munkánk részét képezik a plasztikus betűk, 3D-s feliratok akár ausztroterm habból, akár plexiből (élvilágítással is) vagy fém világító betűkből, dobozokból.

​Mindezek kivitelezéséhez szintén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kihelyezésig.

Papír alapú nyomatok szórólapról az óriásplakátig

Cégünk nem csak kizárólag nagy formátumokkal dolgozik, így a szórólapok, kiadványok, névjegykártyák, stb. készítésével is foglalkozunk. De ha maradni szeretnénk a nagy formátumnál, akkor a kék hátú plakát, poszter, fotó, citylight és tyvek papírokkal dolgozunk.

Molinó, építési háló, vászon nyomtatás

Épületháló vagy ponyva? Szakembereink segítenek a legmegfelelőbb anyag ki választásban. Ha gazdaságos kivitelezést keres, a ponyva a legjobb megoldás cégének reklámozásához. Ha nagy méretben gondolkodik, válassza a építési vagy mesh hálót, ami könnyen fönt marad szeles területeken. Ha exkluzív megjelenésben gondolkodik és szeretné irodját feldobni, a vakrámára feszített festői vászon a legjobb megoldás.

j

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

NYOMTATÓNK

Az utóbbi évek legjelentősebb fejlesztése az új SolJet Pro 4 XR-640 a Roland DG nyomtató és vágó gépünk, amely 8 színből keveri ki a lehető legszebb és legélénkebb színeket.

A gép 160 cm széles és fehér szín nyomtatására is képes. A light fekete színnek köszönhetően gyönyörűbbek a szürke árnyalatok és búcsút mondhattunk a zöldes hatású fekete színnek is.

Ideális megoldás a kisebb matricák nyomtatásához és körbevágásához is!

Akik minket választottak

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!