a reklám kivitelező

 • + -

  Tábla gyártás és fóliázás

  Meglévő tábla átfóliázása vagy teljes körű tábla készítés?

  Leggyakrabban használt alapanyagunk a 3 vagy 5 mm vastag habosított PVC tábla, amely kültéren is tökéletesen megállja az idő próbáját. De ha hosszú távban gondolkodik, válassza inkább a 3 mm vastag alumínium szendvicslemezt.

  Fóliázni azonban nem csak táblára lehet. Kirakatok közkedvelt dekorálási módja a matricázás többféle változata (Pl.: normál fehér alapú / víztiszta / one way vision fóliák vagy vágott feliratok.), valamint egyre jobban terjed a beltéri faldekoráció. Falára akár egyedi nyomtatású tapétát is fel lehet ragasztani vagy a tapétára öntapadó fóliát. Esetleg a padlóra is szeretné rálógatni a grafikát? Nem gond, hiszen a gyártók erre fejlesztették ki a padló lamináló fóliát.

 • + -

  Molinó, építési háló, vászon nyomtatás

  Épületháló vagy ponyva? Szakembereink segítenek a legmegfelelőbb anyag ki választásban. Ha gazdaságos kivitelezést keres, a ponyva a legjobb megoldás cégének reklámozásához. Ha nagy méretben gondolkodik, válassza a építési vagy mesh hálót, ami könnyen fönt marad szeles területeken. Ha exkluzív megjelenésben gondolkodik és szeretné irodját feldobni, a vakrámára feszített festői vászon a legjobb megoldás.

 • + -

  Papír alapú nyomatok szórólapról az óriásplakátig

  Cégünk nem csak kizárólag nagy formátumokkal dolgozik, így a szórólapok, kiadványok, névjegykártyák, stb. készítésével is foglalkozunk. De ha maradni szeretnénk a nagy formátumnál, akkor a kék hátú plakát, poszter, fotó, citylight és tyvek papírokkal dolgozunk. 
 • + -

  Autó fóliázás egy színűre vagy egyedi grafikával

  Az autó fóliázásnál többféle lehetőségek közül tud választani az érdeklődő:

  1. Céges reklám (nyomtatott – vágott – vegyes)
  2. Tuning design, Versenyautó, színváltoztatás
  3. Védelem az UV sugárzás és a kavicsok ellen. Átlátszó fóliával való becsomagolás.

  Motorok dekorálását csak abban az esetben kivitelezünk, ha elemeire bontva kapjuk meg.

 • + -

  Térből kiemelkedő és/vagy világító installációk

  Cégünk nem csak nyomtatott reklámmal foglalkozik, így munkánk részét képezik a plasztikus betűk, 3D-s feliratok akár ausztroterm habból, akár plexiből (élvilágítással is) vagy fém világító betűkből, dobozokból.

  ​Mindezek kivitelezéséhez szintén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kihelyezésig.

 • + -

  Mobil prezentációs eszközök

  Ma már nagyon fontos részét képezik a cég arculatának megjelenítésében a mobil prezentációs eszközök, amelyek installálásához nem szükséges szakember és kis helyen tárolhatók, könnyen szállíthatók. Tökéletes megoldás egy előadás szemléltetéséhez.​

   

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

Tovább

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

Tovább

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

Tovább

 

 

 

NYOMTATÓNK

Az utóbbi évek legjelentősebb fejlesztése az új SolJet Pro 4 XR-640 a Roland DG nyomtató és vágó gépünk, amely 8 színből keveri ki a lehető legszebb és legélénkebb színeket.

A gép 160 cm széles és fehér szín nyomtatására is képes. A light fekete színnek köszönhetően gyönyörűbbek a szürke árnyalatok és búcsút mondhattunk a zöldes hatású fekete színnek is.

Ideális megoldás a kisebb matricák nyomtatásához és körbevágásához is!

Ha megbízható, közel 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!
Minőségi nyomatásban és rövid határidejű kivitelezésben az élen járunk! Kapcsolat

Akik minket választottak

 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel3.png[/our_clients_item][our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel4.png[/our_clients_item]
 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel10.png[/our_clients_item]