Molinó (ponyva) gyártás

A molinó vagy másik nevén ponyvareklám egy igen költségtakarékos és elterjedt reklámfelület kültéri és beltéri felhasználásban egyaránt. Cégünk 15 éve foglalkozik molinó gyártásával országos referenciákkal.

Ponyvagyártás, molinó típusok

épületháló – molinóKétféle ponyva (molinó) alapanyag használatos a rendeltetéstől függően. A laminált ponyva rövidebb élettartammal bírnak, azonban alacsonyabb árfekvésük miatt szezonális reklámüzenetek megjelenítésére ezt ajánljuk. A tartósabb és egyben magasabb árú öntött ponyva használata. A ponyva típusának kiválasztásához javaslatot teszünk a felhasználás módjának és a méretének függvényében.A kiválasztott ponyva típusra kész grafikát is elfogadunk, ha nincsen, akkor grafikusaink 24 óra alatt elkészítik azt cége számára. Az elfogadott reklámgrafika nyomtatását követően a ponyva széleit beszegjük és ringlizzük, hogy
teljesen felhasználásra készen adjuk át Önnek.

Mikor előnyösebb a molinó a reklámtáblánál?

A sok szempont közül elsődleges az ára. A molinógyártás kedvező árfekvésű reklámfelület, ezért is olyan széleskörben elterjedt. A legyártott molinók tartóssága megfelel az időszakos reklámüzenetekkel operáló iparágak részére, ahol muszáj időről időre megújítani a ponyva/molinó tartalmát, így viszonylag gyakran kerül cserére. A több száz négyzetmétert beborító épületfelületekre már nem a molinógyártást javasoljuk, hanem az épülethálót. Kérje egyedi ajánlatunkat.

 

Épületháló nyomtatása

Egybefüggő, több száz négyzetméteres reklámfelület kialakításához épületek falain az épületháló vagy építési háló egy tartós és látványos reklámfelület. A kiterjedt hirdetési felhasználásuk előtt az épülethálókat elsősorban a felújítandó épületek állványzatának külső síkjára helyezték ki, azzal a céllal, hogy a munkálatok során esetlegesen lehulló apró törmelékek ne veszélyeztessék a járókelőket. Ma közterületi reklám egyik legerősebb és felületében vitathatatlanul leglátványosabb megoldása. Az épületháló telepítése az épület kialakításától függően több darabból összeállítható különböző technikákkal. Az épületháló egy könnyűszerkezetű lyukacsos kialakítású anyag, amit kiválóan tudunk színes nyomattal dekorálni.
Az épületháló (Mesh háló) reklámfelület előnyei
Közterületen, többnyire kiemelten forgalmas helyeken magas kontaktust lehet vele elérni. A monumentális mérete és színei miatt kiemelkedik a reklám zajból. Image hirdetések, termékek piaci bevezetésének kedvelt megjelenési felülete.
Vállalatunk az épülethálók (Mesh) teljes grafikai tervezését és gyártását is vállalja.

A mesh épületháló felhasználási területei
• Épületreklám építkezés, felújítás alatt álló épületeken
• Tűzfalakra kihelyezhető reklámfelület
• Ablak előtt lógatott dekoráció
• Reklámtáblát helyettesítő kifeszített reklámháló, mely könnyű, cserélhető és árban is kedvező.
• Kiállítások, sportrendezvényekben használatos belógatott dekorációs megoldásokra is kiválóan alkalmas és kedvelt megoldás.
• Az épületháló kis méretben is modern, látványos megjelenést nyújt, melyet irodákban, rendezvényeken használhatunk.
• Belső terekbe lógatott megoldással elegáns reklámfelület kapható. Ilyenkor alul és felül egy alumínium profilba rögzíthető a háló.
A mesh épülethálót nyomtatás után konfekcionáljuk és ringlikkel látjuk el. A nagy mérete miatt a kifeszíthetőség érdekében ún. angol szalaggal látjuk el, amitől tartós lesz a kifeszített háló. Az épületháló kellően rugalmas és ellenáll a szélnek, eredeti kifeszített formáját megtartja.