+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Mobil prezentációs eszközök
A mobil prezentációs reklámeszközök rendkívül megkönnyítik a vállalkozások márkázott megjelenését minden olyan helyszínen, ami a telephelyén kívül esik. Kiállítások, vásárok, börzék, termék-promóciók esetén közkedvelt termékmegoldások közül cégünk valamennyit forgalmazza és egyedi arculattal dekorálva gyártja le megrendelői részére. Kedveltebb termékeink katalógusát megtekintheti az alábbi linken: ide kattintva 

Roll-up
Másnéven „kiállítási banner” vagy „háttér fal”. Horgásztáska méretű hordozóban elfér minden alkatrésze. Összeállítása valóban egy percet vesz igénybe, nem véletlenül a legtöbbet rendelt mobil prezentációs eszközök egyike. Különböző méretekben, egy és kétoldalas roll-up rendelése is lehetséges.

Pop-up sajtófal
Ahogyan még nevezhetjük: „mobil installáció” vagy „kiállítási mobil háttér fal”. 

Recepciós / kínáló pult
Kiemelt alkalmakra (rendezvény, kiállítás, fesztivál, sportesemény, stb.) tervezett mobil prezentációs eszköz, amivel gyorsan, könnyen építhetünk kínáló pultot. A pult molinója teljes mértékben cégre szabható arculattal dekorálható, tartós kivitelezésű. A promóciós pult lényegében hasonló a kínáló pulthoz, annyi különbséggel, hogy a pult felett rendelkezik egy úgynevezett fríz vagy tábla résszel, amin a márkanév, cégnév szintén megjelenhet. Ezt a megoldást pl. az élelmiszeripari kóstoltatásokból jól ismerhetjük.

 

Megállító tábla
Megállító tábla több változatát is megtalálja nálunk. A műanyag, fóliázható megállító tábla, illetve ezek alternatívája az alumínium szerkezetű megállító tábla. Üzletek eladótérbe lógatható mobil prezentációs eszköze a belógatható plakát, mely mindkét oldalán nyomott és sínnel ellátott.

Hagyományos, és világító plakát keretek
Beltéri, fali prezentációhoz a klasszikus keretekben elhelyezett kivitel sok esetben telitalálat. Egyszerű, ám tartós és praktikusan cserélhető tartalommal.

Strandzászló – beachflag
Könnyen összeszerelhető kül- és beltéren is használható látványos reklámeszköz.
Kiállításon, bejáratban, rendezvényeken látványos megjelenést biztosít a kétféle formában rendelhető strandzászló: „cápauszony” és „csepp” alakú forma. A nyomat UV álló, a szerkezet könnyen összecsomagolható és hordtáskában szállítható.

Banner
Azokat a könnyűszerkezetet mobil prezentációs eszközök, amelyek valamilyen dekorált felületet hordoznak magukon (legtöbbször egy színnyomással készült molinót feszítenek ki).

Prospektustartó
A tartósságot és praktikumot jelenti a mobil kiállítási eszközök között. Egy mozdulattal szétnyitható prospektustartó rendszer, hordozótáskával.

Egyedi formára vágott ember nagyságú tábla
Egyediségével fogja meg a vevőt, látogatót. Az egyedi forma a dekoráció tartalmához 100%-ban illeszkedik.

Világító plakátoszlop
Elegáns, világító mobilprezentációs eszköz. A Citylight táblákhoz hasonlóan belső fénycsővel megvilágított színes nyomatot tartalmaz, melynek profilja alumínium.