Mobil prezentációs eszközök

roll_upA mobil prezentációs reklámeszközök rendkívül megkönnyítik a vállalkozások márkázott megjelenését minden olyan helyszínen, ami a telephelyén kívül esik. Kiállítások, vásárok, börzék, termék-promóciók esetén közkedvelt termékmegoldások közül cégünk valamennyit forgalmazza és egyedi arculattal dekorálva gyártja le megrendelői részére.

Roll up

Roll-up vagy ahogy sokan ismerik „kiállítási banner” vagy „háttér fal”. A horgásztáska méretű hordozóban elfér minden alkatrésze. Összeállítása valóban egy percet vesz igénybe. Nem véletlenül a legtöbbet rendelt mobil prezentációs eszközök egyike. Különböző méretekben rendelhető roll up kínálatunk minden igényt kielégít. Egy és kétoldalas roll-up rendeltetése szerint.

Pop up sajtófal

Ahogyan még nevezhetjük: „mobil installáció” vagy „kiállítási mobil háttér fal”. A lényeg, hogy egy ugyanazon termékről van szó.

Recepciós / kínáló pult

mobilprezentációs kínáló pultKiemelt alkalmakra (rendezvény, kiállítás, fesztivál, sportesemény, stb.) tervezett mobil prezentációs eszköz, amivel gyorsan, könnyen építhetünk kínáló pultot. A pult molinója teljes mértékben cégre szabható arculattal dekorálható, tartós kivitelezésű.
A promóciós pult lényegében hasonló a kínáló pulthoz, annyi különbséggel, hogy a pult felett rendelkezik egy úgynevezett fríz vagy tábla résszel, amin a márkanév, cégnév szintén megjelenhet. Ezt a megoldást az élelmiszer ipari kóstoltatásokból jól ismerhetjük.

Banner

Banner-nak nevezzük azokat a könnyűszerkezetet mobil prezentációs eszközöket, amelyek valamilyen dekorált banner gyártásfelületet hordoznak magukon (legtöbbször egy színnyomással készült molinót feszítenek ki).
Prospektustartó
A tartósságot és praktikumot jelenti a mobil kiállítási eszközök között. Egy mozdulattal szétnyitható prospektustartó rendszer, hordozótáskával.
Egyedi formára vágott ember nagyságú tábla
Egyediségével fogja meg a vevőt, látogatót. Az egyedi forma a dekoráció tartalmához 100%-ban illeszkedik.
Világító plakátoszlop
Elegáns, világító mobil prezentációs eszköz. A Citylight táblákhoz hasonlóan belső fénycsővel megvilágított színes nyomatot tartalmaz, melynek profilja alumínium.

Megállító tábla

Megállító táblát valószínűleg már mindenki látott. Annak azonban több változatát is megtalálja nálunk. A műanyag, fóliázható megállító tábla, illetve ezek alternatívája az alumínium szerkezetű megállító tábla.
Belógatható plakát sínnel
Üzletek eladótérbe lógatható mobil prezentációs eszköze a belógatható plakát, mely mindkét oldalán nyomott és sínnel ellátott.

Hagyományos, és világító plakát keretek

Beltéri, fali prezentációhoz a klasszikus keretekben elhelyezett kivitel sok esetben telitalálat. Egyszerű, ám tartós és praktikusan cserélhető tartalommal.

Strandzászló – beachflag

Könnyen összeszerelhető kül- és beltéren is használható látványos reklámeszköz.
Kiállításon, bejáratban, rendezvényeken látványos megjelenést biztosít a kétféle formában rendelhető strandzászló: „cápauszony” és „csepp” alakú forma. A nyomat UV álló. A szerkezet könnyen összecsomagolható és hordtáskában szállítható.