+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Mi az a vászonkép nyomat?

Ha még sosem láttál vászonképnyomatot digitális fotóból, akkor itt az idő, hogy felfedezd..
Egy kedvenc fotóból könnyűszerrel lehet szépművészeti alkotás, otthonod dísze. Ötletes és modern dolog ajándékba is. Jól kiegészítheti a meglévő lakásdekorációt. Ez az elérhető nyomtatási technológia ma már lehetővé teszi, hogy kedvenc fotóid ne egy albumban eldugva lapuljanak, hanem önálló életet éljenek a lakás díszeként.

Hogyan készül a vászonkép nyomat?

Az egyedi vászonnyomatok csúcstechnológiás nyomtatást használnak közvetlenül a saját vagy egy kiválasztott fotódból.

A folyamat a nyomtatni kívánt fotó szemügyre vételével kezdődik. A legélethűbb hatás érdekében a tónus és szín egyensúly beállításokat követőek készülhet el a nyomat. A nyomtató a saját képpel megegyező nyomatot hoz létre a vászonra, a kívánt méretben. A végeredmény egy gyönyörű , nagyméretű nyomat amit akár kerettel vagy anélkül a faladra akaszthatsz. A vászonképnyomtatás olyan csúcstechnológiát képvisel, hogy egyesek majd lehet megkérdezik “ezt a képet ki festette?” Nyugodtan elárulhatod nekik az igazat, hogy digitális nyomat amit lát.

A vászonképnyotatás nagy előnye

A legszuperebb a vászoknépnyomtatásban, hogy teljesen tőled függ, hogy mekkora nyomatot szeretnél a kedvenc képedből. Nagy falra óriás képet, kis falra kisebbet.. A különleges fotók örök életűvé válnak a falon. A normál nagyított fotónál sokkal organikusabb, művészibb hatást garantálnak. A legkisebb részletek is jól kivehetők a vászonképnyomatokon. Ha szeretnéd a teljesen megtévesztő hatás érdekében még egy réteg lakkal is elláthatod a képet, amitől még inkább a festmény hatás fog dominálni.
A rámára feszített vászonra nyomtatott képek stílusos és egyedi ajándékok bárkinek. Általunk javasolt néhány méretet itt találod a vászonképnyomtatáshoz.
Közvetlenül itt rendelheted meg a vászonképnyomtatást a leggyorsabb kivitelezéssel.
vaszonkep_nyomatatas_fotobol

vaszonkep_dekoracio

muveszvaszonra_nyomtatas