+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

 

INSTALL

Személyes egyeztetés

Árajánlatkérése után kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a helyszíni felméréssel kapcsolatos kérdésekben.

Helyszíni felmérés

A helyszíni kiszállás és felmérés költségmentes Budapest területén belül, amennyiben a munkát mi kivitelezzük. A felmérés előtt egy előzetes árkalkulációt küldünk, amely a helyszín ismeretének függvényében változhat.

Mi drágíthat a kihelyezés költségén?

Évről évre egyre nagyobb kihívások elé kerülünk, egyre nagyobb munkákban sikerült szerepet vállalnunk, így nem csak létráról, hanem állványról és daruskocsiról is szoktunk dekoráció kihelyezést vállalni.

Kész termékeket, hozott anyagok

Hozott anyagokat nem áll módunkban minden esetben kihelyezni, mert nem ismerjük az anyag, a nyomtatás és a konfekcionálás tulajdonságait, így nem tudunk rá garanciát vállalni.

Kihelyezés költségei

A helyszíni kihelyezés költségeinek előzetes megállapításához szükséges információk:
– méretek
– mennyiségek
– kihelyezés magassága
– felület anyaga/minősége

Árkalkulációhoz elég egy fotó is

A helyszín ismertetése akár történhet fotó alapján is, de megrendelés esetén minden esetben szükségesnek látjuk a kollégáink által történő helyszíni felmérést.

j

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

LAMINÁLÁS

 

160 cm-es szélességig tudjuk laminálni nyomatainkat, amely megvédi a grafikát a kisebb karcolódásoktól, valamint plusz UV védelmet ad a nyomatnak, meghosszabbítva ezzel a fólia élettartamát. Ez a laminálás nem egyezik meg az A4 és A3-as méretű merev, meleg laminálással. A fólia védelmét elsősorban kültéri installációk kivitelezésénél javasoljuk alkalmazni.

Az általános laminálón kívül létezik még néhány érdekesebb védőfólia. Ilyen például az érdesített felületű padló lamináló vagy a táblaíró filccel írható lamináló fólia. Ezen felül az autókra készített nyomatokhoz külön, 3D-s lamináló fóliát használunk a minél tartósabb és minőségibb kivitelezés érdekében.  A 3D-s KPMF víztiszta fólia önmagában is jó választás, ha meg akarja óvni autóját a kavicsfelverődésektől, kisebb karcolódásoktól.

Akik minket választottak

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!