KIHELYEZÉS

 • + -

  Személyes egyeztetés

  Árajánlatkérése után kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a helyszíni felméréssel kapcsolatos kérdésekben.
 • + -

  Kész termékeket, hozott anyagok

  Hozott anyagokat nem áll módunkban minden esetben kihelyezni, mert nem ismerjük az anyag, a nyomtatás és a konfekcionálás tulajdonságait, így nem tudunk rá garanciát vállalni.
 • + -

  Helyszíni felmérés

  A helyszíni kiszállás és felmérés költségmentes Budapest területén belül, amennyiben a munkát mi kivitelezzük. A felmérés előtt egy előzetes árkalkulációt küldünk, amely a helyszín ismeretének függvényében változhat.
 • + -

  Kihelyezés költségei

  A helyszíni kihelyezés költségeinek előzetes megállapításához szükséges információk:
  – méretek
  – mennyiségek
  – kihelyezés magassága
  – felület anyaga/minősége
 • + -

  Mi drágíthat a kihelyezés költségén?

  Évről évre egyre nagyobb kihívások elé kerülünk, egyre nagyobb munkákban sikerült szerepet vállalnunk, így nem csak létráról, hanem állványról és daruskocsiról is szoktunk kihelyezés vállalni.
 • + -

  Árkalkulációhoz elég egy fotó is

  A helyszín ismertetése akár történhet fotó alapján is, de megrendelés esetén minden esetben szükségesnek látjuk a kollégáink által történő helyszíni felmérést.

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

Tovább

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

Tovább

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

Tovább

 

 

 

 

LAMINÁLÁS

160 cm-es szélességig tudjuk laminálni nyomatainkat, amely megvédi a grafikát a kisebb karcolódásoktól, valamint plusz UV védelmet ad a nyomatnak, meghosszabbítva ezzel a fólia élettartamát. Ez a laminálás nem egyezik meg az A4 és A3-as méretű merev, meleg laminálással. A fólia védelmét elsősorban kültéri installációk kivitelezésénél javasoljuk alkalmazni.

Az általános laminálón kívül létezik még néhány érdekesebb védőfólia. Ilyen például az érdesített felületű padló lamináló vagy a táblaíró filccel írható lamináló fólia. Ezen felül az autókra készített nyomatokhoz külön, 3D-s lamináló fóliát használunk a minél tartósabb és minőségibb kivitelezés érdekében.  A 3D-s KPMF víztiszta fólia önmagában is jó választás, ha meg akarja óvni autóját a kavicsfelverődésektől, kisebb karcolódásoktól.

 

Ha megbízható, közel 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!
Minőségi nyomatásban és rövid határidejű kivitelezésben az élen járunk! Kapcsolat

Akik minket választottak

 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel3.png[/our_clients_item][our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel4.png[/our_clients_item]
 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel10.png[/our_clients_item]