+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Fóliázás

Vállalatunk fóliázással kivitelezhető dekorációk teljes körű szolgáltatásait kivitelezi ügyfélkörének.

Egyedi árkalkulációt egy napon belül, a látványtervet pedig pár napon belül elkészítjük. 

Falfóliázás – iroda faldekoráció

A modern házak kivitelezésében használt sima felületű falfestések és egyenletes tapéták lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy irodákban, otthonokban tartós nyomtatással (Roland gyári 8 színes Eco-solvent III.) és védő laminálással készült egyedi grafikákat megjelenítsünk. A kivitelezésben csak a fantáziánk szab határárt! Cégünk kifejezetten falfóliázáshoz készült nyomtatható fóliákat használ, így tartós és minőségi munkát tudunk biztosítani megrendelőink számára. Amennyiben ismeri a pontos méretet egy pár napon belül legyártjuk!

Amennyiben igényli a szakszerű kivitelezést, telepítést, kérjük keressen minket és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket Budapesten belül az idekor@idekor.hu email címen,
vagy keresse kollégánkat a +36 20 5999 117 telefonszámon.

Üvegfóliázás

Az üvegfóliázás a kirakat reklám rendkívül látványos része üzletek, boltok üvegfelületén. Minősége
már messziről első benyomást kelt cégéről. Az üvegdekorációk öntapadó nyomtatott vinyl fóliázással, vágott fóliázással vagy a technikák kombinálásával készülhetnek. Ahová nem dekoráció kerül, ott ajtón vagy ablakon alkalmazható elegáns fóliázási megoldás a tejfólia / homokfúvott hatású fólia, ami kiválóan beengedi a fényt, viszont a belátást megakadályozza és egyben elegáns megjelenésű.

Fóliázás bútoron, padlón, falon?

Ma csak a képzelet szab határt, hogy a dekorálni kívánt helyiség és annak berendezése, milyen arculatot kaphat. Lehetőség van teljesen egyedi öntapadó tapétával ellátni a falakat, a bútorokra pedig egyéni dekorfólia / bútortapéta kerülhet. A faldekoráció nem csak üzletek arculati dekorálására szolgál, hanem lakások dísze, gyerekszobák egyedi hangulatának megteremtője is lehet.
A bútorok többsége fóliázható (pl. bútorlapok, asztalok, ablakok, tolóajtók, térelválasztó beltéri elemek stb.), technikailag a viszonylag sík felülettel rendelkező tárgyakat lehet dekorálni fóliával.
Otthonába rendelhet egyedi elképzelés szerinti dekorációs tapétát, egyedi grafikával, mi megtervezzük és legyártjuk. Az eljárás során az egyedi motívumok futnak végig a bútoron, vagy éppen a falakon. A bútordekoráció lényege, hogy a bútor felülete a grafikát nem tartalmazó részeknél szabadon van.

Plázák, áruházak elsőként alkalmazták a figyelemfelkeltő eladáshelyi reklám részeként a padlófóliázás megoldásait. Az egyedi üzenettel ellátott reklámfelület forgalmas, ám meglepő helyeken hordozza a márka üzeneteit. A padlófólia a nyomtatott dekoráción kívül tartalmaz egy ellenálló, mosható laminált védőréteget.

Matricázott táblák gyártása

Matricákat természetesen nem csak a megszokott öntapadós formában önmagukban tudjuk elkészíteni. A rendeltetésük alapján számos megoldást kínálunk. Gyakran kérik, hogy a feliratok egy hordozó felületen, táblán legyenek. Az ajtókba akasztott tábláktól kezdve erre számtalan variáció létezik. Előfordul, hogy a kívánt dekoráció vagy felirat megvalósításához ötvözzük az eljárásokat és fóliavágással egészül ki a fotót vagy grafikát tartalmazó nyomott fólia. Kollégáink tapasztalattal és precíz megvalósítással várják megbízóink egyedi ötleteit.

One way vision fóliázás

A „one way vision” (egy irányban átlátható) fólia közkedvelt dekorációs megoldás üvegfelületeken, jármű üvegfelületein, üzletek, kirakatok utcafronti dekorálásánál. A one way vision fólia egy olyan perforált üvegfólia, aminek egyik oldala a dekorációt tartalmazza, hátsó oldala pedig fekete. A one way vision fóliát kívülről helyezzük fel. Apró (1,5 mm­es) lyukacsos felületének köszönhetően kívülről a dekoráció látszik, belülről viszont a kilátás részben megmarad. A fóliázással ellátott üvegfelületet 40%­-ban fedi le a grafika. A fólia viszonylag érzékeny, ezért a fóliázásban jártas dekoratőreink segítségét javasoljuk igénybe venni.

Reklám fóliázás anyagai és élettartama

Sík felültek dekorációjához használjuk az Avery 500 fóliát, mely anyagában színezett öntött fólia, matt és fényes változatban is rendelkezésre áll. Beltéri felhasználása főként útbaigazító jelzések, promóciós feliratok, reklámgrafikák, kiállítási stand dekorációk.
A fóliázás gyártói élettartam garanciája 4 év kültéri használat estén is. Enyhén domború felületeket is képesek vagyunk dekorálni a tartós fóliákkal, ez a követelmény elsősorban az autódekoráció készítésénél fontos.

Az Avery 700 típusú fólia ideális beltéri és kültéri közepes élettartamú felületek dekorációjához. Használjuk hirdetőtáblák, irányító jelzések, kül­ és beltéri kirakat dekorációk és autódekorációk esetén. A fóliázás kültéri élettartama 5­-8 év.

A világító dobozokba kerülő dekorációk Avery 4500 TF fényáteresztő fóliából készülnek. Gyártói szavatolt élettartamuk 7 év. Akril táblás rendszerekhez, és feszített fóliás rendszerekhez is használjuk. Üzletközpontok kirakatainak, akciós feliratainak rendszeres frissítése során követelmény a tartós és nyom nélkül visszaszedhető reklámdekoráció. Minden igényt kielégítően a megfelelő anyagokkal kivitelezhető a minőségi reklámfelirat legyen szó rendszeres cseréjéről, vagy hosszú távra tervezett állandó reklámgrafikáról.

A felsoroltakon kívül járműfóliázásban is otthon vagyunk. A járműfóliázás önálló szakterület, bővebben a jármű és autófóliázásról itt olvashat.
Tekintse meg referenciáinkat:
Fal, padló és bútordekoráció | Kirakat, üzletdekoráció | Jármű- autófóliázás

Címkekészítés & matricagyártás

Az üzleti célú táblák és matricák az élet minden területén körülvesznek minket. Vállalatunk a kicsitől a nagyig minden fajta címkét és matricát képes a legjobb minőségben legyártani egyedi igények szerint.
A matricák nagyszerű reklámhordozó felületek. Egyedi alakúra vágható, különféle alapanyagokra nyomható márkaüzenetek. Az öntapadó matricák szinte bármilyen méretben rendelhetőek a kicsitől egészen a teljes falakat beborító üzletdekorációkig.

A matricák sokoldalú felhasználása

A mindennapi élet területén is találkozhatunk velük:

  • Akciók matricázása, árlisták kihelyezési megoldásai tábla vagy matrica formában
  • Üzletek „nyitva- zárva”; „rögtön jövök” „tolni-húzni” „eladó-kiadó” tábla matricái
  • Figyelmeztető információs piktogramokat tartalmazó címkék, matricák
  • Tiltó feliratok, otthoni dekorációs matricák és feliratok
  • Autós matricák
  • Kötelező kiírások területe: Biztonságtechnikai matricák, érintésvédelmi címkék, menekülési útvonal feliratok
  • Tűzvédelmi, környezetvédelmi jelzések, feliratok

Cégünk a matricagyártáson kívül teljes körű táblagyártási és fóliázási munkákkal is foglalkozik, a tervezéstől egészen a felhelyezésig. Komplett épületdekorációk és feliratozás valamint a beltéri dekoráció valamennyi felületének dekorációját egy helyen megrendelheti, profi minőségben, rövid határidővel.

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!