Fóliázás

Fóliázás

Vállalatunk fóliázással kivitelezhető dekorációk teljes körű szolgáltatásait kivitelezi ügyfélkörének. Egyedi
árkalkulációt egy napon belül, látványtervet 24 órán belül elkészítünk.

Üvegfóliázás

Az üvegfóliázás a kirakatreklám rendkívül látványos része üzletek, boltok üvegfelületén. Az üvegfóliázás minősége
már messziről első benyomást kelt cégéről. Az üvegdekorációk öntapadó nyomtatott vinyl fóliázással, vágott fóliázással vagy a technikák kombinálásával készülhetnek. Ahová nem dekoráció kerül, ott ajtón vagy ablakon alkalmazható elegáns fóliázási megoldás a tejfólia / homokfúvott hatású fólia, ami kiválóan beengedi a fényt, viszont a belátást megakadályozza és egyben elegáns megjelenésű.
bútor fóliázása

Fóliázás bútoron, padlón, falon?

Ma csak a képzelet szab határt, hogy a dekorálni kívánt helyiség és annak berendezése, milyen arculatot kaphat.Lehetőség van teljesen egyedi öntapadó tapétával ellátni a falakat, a bútorokra pedig egyéni dekorfólia / bútortapéta kerülhet. A faldekoráció nem csak üzletek arculati dekorálására szolgál, hanem lakások dísze, gyerekszobák egyedi hangulatának megteremtője is lehet. A bútorok többsége fóliázható: bútorlapok, asztalok, ablakok, tolóajtók, térelválasztó beltéri elemek stb.Technikailag a viszonylag sík felülettel rendelkező tárgyakat lehet dekorálni fóliával. Otthonába rendelhet egyedi elképzelés szerinti dekorációs tapétát, egyedi grafikával, mi megtervezzük és legyártjuk. Az eljárás során az egyedi motívumok futnak végig a bútoron, vagy éppen a falakon. A bútordekoráció lényege, hogy a bútor felülete a grafikát nem tartalmazó részeknél szabadon van.

Plázák, áruházak elsőként alkalmazták a figyelemfelkeltő eladáshelyi reklám részeként a padlófóliázás megoldásait. Az egyedi üzenettel ellátott reklámfelület forgalmas, ám meglepő helyeken hordozza a márka üzeneteit. A padlófólia a nyomtatott dekoráción kívül tartalmaz egy ellenálló, mosható laminált védőréteget.
Üzlet dekor fóliázás

One way vision fóliázás

A „one way vision” (egy irányban átlátható) fólia közkedvelt dekorációs megoldás üvegfelületeken, jármű üvegfelületein, üzletek, kirakatok utcafronti dekorálásánál. A one way vision fólia egy olyan perforált üvegfólia, aminek egyik oldala a dekorációt tartalmazza, hátsó oldala pedig fekete. A one way vision fóliát kívülről helyezzük fel. Apró (1,5 mm­es) lyukacsos felületének köszönhetően kívülről a dekoráció látszik, belülről viszont a kilátás részben megmarad. A fóliázással ellátott üvegfelületet 40%­ban fedi le a grafika. A fólia viszonylag érzékeny, ezért a fóliázásban jártas dekoratőreink segítségét javasoljuk igénybe venni.
Reklám fóliázás anyagai és élettartama
Sík felültek dekorációjához használjuk az Avery 500 fóliát, mely anyagában színezett öntött fólia. Matt és fényes változatban is rendelkezésre áll. Beltéri felhasználása főként: útbaigazító jelzések, promóciós feliratok, reklámgrafikák, kiállítási stand dekorációk. A fóliázás gyártói élettartam garanciája 4 év kültéri használat estén is.Enyhén domború felületeket is képesek vagyunk dekorálni a tartós fóliákkal. Ez a követelmény elsősorban az autódekoráció készítésénél fontos. Az Avery 700 típusú fólia ideális beltéri és kültéri közepes élettartamú felületek dekorációjához. Használjuk hirdetőtáblák, irányító jelzések, kül­ és beltéri kirakat dekorációk és autódekorációk esetén. A fóliázás kültéri élettartama 5­8 év. A világító dobozokba kerülő dekorációk Avery 4500 TF fényáteresztő fóliából készülnek. Gyártói szavatolt élettartamuk 7 év. Akril táblás rendszerekhez, és feszített fóliás rendszerekhez is használjuk.Üzletközpontok kirakatainak, akciós feliratainak rendszeres frissítése során követelmény a tartós és nyom nélkül visszaszedhető reklámdekoráció. Minden igényt kielégítően a megfelelő anyagokkal kivitelezhető a minőségi reklámfelirat legyen szó rendszeres cseréjéről, vagy hosszú távra tervezett állandó reklámgrafikáról.

A felsoroltakon kívül járműfóliázásban is otthon vagyunk. A járműfóliázás önálló szakterület, bővebben a jármű és autófóliázásról itt olvashat.
Tekintse meg referenciáinkat:
Fal, padló és bútordekoráció | Kirakat, üzletdekoráció | Jármű- autófóliázás