+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Fóliázás

 

Fóliázás

Fóliázás

Vállalatunk fóliázással kivitelezhető dekorációk teljes körű szolgáltatásait kivitelezi ügyfélkörének. Egyedi árkalkulációt egy napon belül, látványtervet pár napon belül elkészítünk.

Kérje ingyenes Budapesten belüli felmérésünket: 06 20 5 999 117

Falfóliázás – iroda faldekoráció

A modern házak kivitelezésében használt sima felületű falfestések és egyenletes tapéták lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy irodákban, otthonokban tartós nyomtatással (Roland gyári 8 színes Eco-solvent III.) és védő laminálással készült egyedi grafikákat megjelenítsünk. A kivitelezésben csak a fantáziánk szab határárt! Cégünk kifejezetten falfóliázáshoz készült nyomtatható fóliákat használ, így tartós és minőségi munkát tudunk biztosítani megrendelőink számára. Amennyiben ismeri a pontos méretet egy pár napon belül legyártjuk!

Amennyiben igényli a szakszerű kivitelezést, telepítést, kérjük keressen minket és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket Budapesten belül az idekor@idekor.hu email címen, vagy keresse kollégánkat: 06 20 5 999 117 telefonszámon.

Üvegfóliázás

Az üvegfóliázás a kirakatreklám rendkívül látványos része üzletek, boltok üvegfelületén. Az üvegfóliázás minősége
már messziről első benyomást kelt cégéről. Az üvegdekorációk öntapadó nyomtatott vinyl fóliázással, vágott fóliázással vagy a technikák kombinálásával készülhetnek. Ahová nem dekoráció kerül, ott ajtón vagy ablakon alkalmazható elegáns fóliázási megoldás a tejfólia / homokfúvott hatású fólia, ami kiválóan beengedi a fényt, viszont a belátást megakadályozza és egyben elegáns megjelenésű.

bútor fóliázása

Fóliázás bútoron, padlón, falon?

Ma csak a képzelet szab határt, hogy a dekorálni kívánt helyiség és annak berendezése, milyen arculatot kaphat.Lehetőség van teljesen egyedi öntapadó tapétával ellátni a falakat, a bútorokra pedig egyéni dekorfólia / bútortapéta kerülhet. A faldekoráció nem csak üzletek arculati dekorálására szolgál, hanem lakások dísze, gyerekszobák egyedi hangulatának megteremtője is lehet. A bútorok többsége fóliázható: bútorlapok, asztalok, ablakok, tolóajtók, térelválasztó beltéri elemek stb.Technikailag a viszonylag sík felülettel rendelkező tárgyakat lehet dekorálni fóliával. Otthonába rendelhet egyedi elképzelés szerinti dekorációs tapétát, egyedi grafikával, mi megtervezzük és legyártjuk. Az eljárás során az egyedi motívumok futnak végig a bútoron, vagy éppen a falakon. A bútordekoráció lényege, hogy a bútor felülete a grafikát nem tartalmazó részeknél szabadon van.

Plázák, áruházak elsőként alkalmazták a figyelemfelkeltő eladáshelyi reklám részeként a padlófóliázás megoldásait. Az egyedi üzenettel ellátott reklámfelület forgalmas, ám meglepő helyeken hordozza a márka üzeneteit. A padlófólia a nyomtatott dekoráción kívül tartalmaz egy ellenálló, mosható laminált védőréteget.
Üzlet dekor fóliázás

One way vision fóliázás

A „one way vision” (egy irányban átlátható) fólia közkedvelt dekorációs megoldás üvegfelületeken, jármű üvegfelületein, üzletek, kirakatok utcafronti dekorálásánál. A one way vision fólia egy olyan perforált üvegfólia, aminek egyik oldala a dekorációt tartalmazza, hátsó oldala pedig fekete. A one way vision fóliát kívülről helyezzük fel. Apró (1,5 mm­-es) lyukacsos felületének köszönhetően kívülről a dekoráció látszik, belülről viszont a kilátás részben megmarad. A fóliázással ellátott üvegfelületet 40%­-ban fedi le a grafika. A fólia viszonylag érzékeny, ezért a fóliázásban jártas dekoratőreink segítségét javasoljuk igénybe venni.

A reklámfóliázás anyagai és élettartama

Sík felültek dekorációjához használjuk az Avery 500 fóliát, mely anyagában színezett öntött fólia. Matt és fényes változatban is rendelkezésre áll. Beltéri felhasználása főként: útbaigazító jelzések, promóciós feliratok, reklámgrafikák, kiállítási stand dekorációk. A fóliázás gyártói élettartam garanciája 4 év kültéri használat estén is.Enyhén domború felületeket is képesek vagyunk dekorálni a tartós fóliákkal. Ez a követelmény elsősorban az autódekoráció készítésénél fontos. Az Avery 700 típusú fólia ideális beltéri és kültéri közepes élettartamú felületek dekorációjához. Használjuk hirdetőtáblák, irányító jelzések, kül­ és beltéri kirakat dekorációk és autódekorációk esetén. A fóliázás kültéri élettartama 5­8 év. A világító dobozokba kerülő dekorációk Avery 4500 TF fényáteresztő fóliából készülnek. Gyártói szavatolt élettartamuk 7 év. Akril táblás rendszerekhez, és feszített fóliás rendszerekhez is használjuk.Üzletközpontok kirakatainak, akciós feliratainak rendszeres frissítése során követelmény a tartós és nyom nélkül visszaszedhető reklámdekoráció. Minden igényt kielégítően a megfelelő anyagokkal kivitelezhető a minőségi reklámfelirat legyen szó rendszeres cseréjéről, vagy hosszú távra tervezett állandó reklámgrafikáról.

A felsoroltakon kívül jármű-fóliázásban is otthon vagyunk. A járműfóliázás önálló szakterület, bővebben a jármű és autófóliázásról itt olvashat.
Tekintse meg referenciáinkat:
Fal, padló és bútordekoráció | Kirakat, üzletdekoráció | Jármű- autófóliázás