GRAFIKAI TERVEZÉS

 • + -

  Árajánlat kérése után

  Miután Ön e-mailen elküldte nekünk árajánlatkérését, akár 1 munkanapon belül méretarányos látványtervvel és a teljes kivitelezés árkalkulációjával keressük Önt fel.
 • + -

  Ingyenes helyszíni felmérés

  Budapesten belül ingyenesen kimegyünk felmérni és személyesen leegyeztetni elképzeléseit és ötleteket adunk a kivitelezéséhez.
 • + -

  Ingyenes grafikai tervezés

  A grafikai tervezés alapvetően ingyenes nálunk. A munka és időigényesség függvényében maximum 10 000- 15 000 Ft+Áfa összegig terjedhet.  
 • + -

  Mennyi idő alatt készül el a kért grafika?

  Ha megírja nekünk elképzeléseit, akár 24 órán belül küldjük a kiinduló ötleteket, látványterveket. Ez után a megrendelőn múlik, hogy mikorra készül el a végső, kivitelezésre kerülő grafika.

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

Tovább

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

Tovább

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

Tovább

 

 

NÉHÁNY MUNKÁNK

Rengeteg esetben kapunk megrendelőinktől nyomdakész grafikát, de ugyanilyen gyakran keresnek fel minket akár egy tábla megtervezésével, akár teljes arculat elkészítésével az új ügyfelek.

Ha megbízható, közel 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!
Minőségi nyomatásban és rövid határidejű kivitelezésben az élen járunk! Kapcsolat

 

Akik minket választottak

 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel3.png[/our_clients_item][our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel4.png[/our_clients_item]
 • [our_clients_itemurl=”referenciak” target=”_blank”]http://idekor.hu/wp-content/uploads/2013/08/ugyfel10.png[/our_clients_item]