+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

 

DESIGN

Árajánlat kérése után

Miután Ön e-mailen elküldte nekünk árajánlatkérését, akár 1 munkanapon belül méretarányos látványtervvel és a teljes kivitelezés árkalkulációjával keressük Önt fel.

Ingyenes grafikai tervezés

A grafikai tervezés alapvetően ingyenes nálunk. A munka és időigényesség függvényében maximum 10 000- 15 000 Ft+Áfa összegig terjedhet

Ingyenes helyszíni felmérés

Budapesten belül ingyenesen kimegyünk felmérni és személyesen leegyeztetni elképzeléseit és ötleteket adunk a kivitelezéséhez.

Mennyi idő alatt készül el a kért grafika?

Ha megírja nekünk elképzeléseit, akár 24 órán belül küldjük a kiinduló ötleteket, látványterveket. Ez után a megrendelőn múlik, hogy mikorra készül el a végső, kivitelezésre kerülő grafika.

j

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

Árlistánkban megtalálható minden olyan általános alapanyag, amelyet nyomtatunk vagy vágunk. Munkadíjat nem tartalmaz!

VAN HOZZÁ KÉSZ GRAFIKÁJA?

Az állományokat 50 MB-ig e-mail-en is fogadjuk, az ennél nagyobb anyagokat javasoljuk feltölteni az FTP szerverünkre. A feltöltést kérjük előre jelezze!

NINCS ÖTLETE?

Kollégáink Budapesten belül ingyenesen kimennek felmérni üzletét, amely alapján méretarányos látványterveket küldünk reklámdekorációs ötleteinkkel.

NÉHÁNY MUNKÁNK

 

Rengeteg esetben kapunk megrendelőinktől nyomdakész grafikát, de ugyanilyen gyakran keresnek fel minket akár egy tábla megtervezésével, akár teljes arculat elkészítésével az új ügyfelek.

Akik minket választottak

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!