Címkekészítés & matricagyártás – A vinyl forradalma

Az üzleti célú táblák és matricák az élet minden területén körülvesznek minket. Vállalatunk a kicsitől a nagyig minden fajta címkét és matricát képes a legjobb minőségben legyártani egyedi igények szerint.
A matricák nagyszerű reklámhordozó felületek. Egyedi alakúra vágható, különféle alapanyagokra nyomható márkaüzenetek. Az öntapadó matricák szinte bármilyen méretben rendelhetőek a kicsitől egészen a teljes falakat beborító üzletdekorációkig.

A matricák soroldalú felhasználása

matrica gyártásA mindennapi élet területén is találkozhatunk velük: Akciók matricázása, árlisták kihelyezési megoldásai tábla vagy matrica formában. Üzletek „nyitva- zárva”; „rögtön jövök” „tolni-húzni” „eladó-kiadó” tábla matricái.
Figyelmeztető információs piktogramokat tartalmazó címkék, matricák. Tiltó feliratok, otthoni dekorációs matricák és feliratok. Autós matricák.
Kötelező kiírások területe:
Biztonságtechnikai matricák, érintésvédelmi címkék, menekülési útvonal feliratok. Tűzvédelmi, környezetvédelmi és egyéb feliratok és matricáik.
Cégünk a matricagyártáson kívül teljes körű táblagyártási és fóliázási munkákkal is foglalkozik, a tervezéstől egészen a felhelyezésig. Komplett épületdekorációk és feliratozás valamint a beltéri dekoráció valamennyi felületének dekorációját egy helyen megrendelheti, profi minőségben, rövid határidővel.

Matricázott táblák gyártása

Matricákat természetesen nem csak a megszokott öntapadós formában önmagukban tudjuk elkészíteni. A rendeltetésük alapján számos megoldást kínálunk. Gyakran kérik, hogy a feliratok egy hordozó felületen, táblán legyenek. Az ajtókba akasztott tábláktól kezdve erre számtalan variáció létezik. matrica gyártásElőfordul, hogy a kívánt dekoráció vagy felirat megvalósításához ötvözzük az eljárásokat és fóliavágással egészül ki a fotót vagy grafikát tartalmazó nyomott fólia. Kollégáink tapasztalattal és precíz megvalósítással várják megbízóink egyedi ötleteit.