Betűvágás

A betűvágással készíthető reklám és dekorációs megoldások: Betűvágással készülhet: reklámfelirat, reklámtábla dekoráció, egyszerűbb grafikák, kirakat dekorációk, reklámfelirat autóra, falmatrica, karácsonyi dekoráció üvegre. A tartós színes dekor-fóliákon kívül számos speciális fóliát alkalmazunk az extrém és egyedi elképzelések is megvalósíthatók.
betűvágásA plexitáblára készülő, síkbeli betűkkel dekorált cégtáblák is betűvágási technológiával készülnek.
A betűvágással készült fólia ragasztható táblára, járműre (autók, buszok, stb.) plexire, üvegre.
A betűvágás során használat fóliák:
Cégünk az Avery típusú, anyagában színezett, öntött fóliákat használja, melynek teljes színskálájából lehet rendelni. A fóliák kültéri élettartama minimum 4 év.

Hogyan készül betűvágással a dekoráció?

A betűvágással elkészülő dekorációt úgy kell elképzelni, hogy minden egyes külön szín, egyedi fólia rétegből készül el, ebből adódik, hogy a felhasználható színek száma technikailag korlátozott.
A különálló grafika (matrica) részek egy applikációs fóliára kerülnek felkasírozásra.
Ez azt szolgálja, hogy az öntapadó hordozójának eltávolítása után az egész grafika egyben maradhasson és az úgy felhelyezhető legyen, ahogyan az meg lett tervezve.
Az összetett grafikák elkészítését is vállaljuk, de a felhelyezést (a pontos illesztés és kasírozás érdekében) mindenképpen bízza ránk ilyen esetben.

Jármű dekorációs, üzlet- és kirakat dekorációs valamint táblafóliázási referenciáinkat tekintse meg és kérje részletes árajánlatunkat. Képzett grafikus kollégák segítenek a legmegfelelőbb anyagok és kivitelezési mód kiválasztásában, elkészítésében és installálásában.

Betűvágás árak

A betűvágásos dekoráció ára elsősorban függ az elképzelt dekoráció felületétől és a grafika összetettségétől, a felhasználni kívánt színek (matrica-rétegek) számától. Az iDEKOR betűvágásos dekoráció kivitelezésében már nem kizárólag sík dekorációkat képes kivitelezni, hanem a mai elvárásoknak megfelelően térbeli betűk kivágására is képesek vagyunk egy rétegben egészen 7 cm anyagvastagságig. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy rétegezéssel készülő térbeli (plasztikus betűk) előállítása szinte tetszőleges méretben megvalósítható dekor-műhelyünkben. Konkrét elképzeléseire kérje egyedi árajánlatunkat.

Ha megbízható, közel 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő alvállalkozóra van szüksége,

keressen minket!