+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Autófóliázás Budapesten

Több, mint 20 éve foglalkozunk reklámdekoráció gyártással, ennek egyik leggyakoribb formája a járműdekoráció, autófóliázás, ezeknek tervezését és teljes körű kivitelezését vállaljuk. Autómatricák, illetve a teljes jármű beborítása is lehetséges színes, egyedi designt tartalmazó fóliázással. Céges autók, flották, taxik reklámfóliázását és magánszemélyek megrendeléseit is kivitelezzük egyéni autódekorációs elképzelések szerint. Járművek mérettől, típustól független dekorációjával keresse tapasztalt kollégáinkat! Készítettünk már Forma-3000 autóra dekorációt, ami az Auto GP 2014-es versenyzett. A Budapesten futó sárga fóliázott taxi gépkocsik közül számos a mi kezünk alól került ki. Dekoráltunk egészségügyi mobil szűrőbuszt és sok-sok más járművet.

Az autó mely része fóliázható?

Egyéni igények szerint történik az autófóliázás. Akár a teljes jármű beborítható dekorációval (természetesen az első szélvédő kivételével). Lehetséges autók vágott fóliázással készülő részleges dekorációja vagy nyomtatott grafikával ellátott teljes beborítása. Autófóliázásban jártas csapatunk precíz kivitelezést garantál vállalatok teljes autóflotta dekorációjára is.
Ma már a járművek ablakfelületeinek reklámdekorációja is megoldható, ezt a célt szolgálja a speciális One Way Vision fólia, aminek lyukacsos szerkezete által a belülről történő kilátás megmarad, kívülről viszont a fóliázott felületen jól látható a reklámdekoráció.

Az autófólia élettartama

Autók teljes fóliázására is prémium anyagokat használunk 2­-10 év kültéri élettartam szavatossággal. Az úgynevezett 3D autófóliák speciálisan járműdekorációs célokra használható anyagok. A felhelyezett autófólia védelme érdekében ajánljuk az UV és karcvédelmet. Egy fényes lamináló fólia elhelyezésével a reklámdekoráció élettartama további 3­5 évvel nőhet.

Ajánlatkérés és grafika

Árajánlatkéréssel kapcsolatban az idekor@idekor.hu email címen érdeklődhet, amire egy napon belül árkalkulációt készítünk.

A grafikai tervezés alapvetően díjmentes, de munkaidő és igény függvényében
10.000-­15.000 Ft + ÁFA összeg, ami mindenképp egyedi árajánlat kérdése. Az első grafikai terveket már a megkeresést követően 24 órán belül megküldjük Önnek.

Ha megbízható, több mint 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő

alvállalkozóra van szüksége, keressen minket!