Autófóliázás Budapesten

Több mint 15 éve foglalkozunk reklámdekoráció gyártással, ennek egyik leggyakoribb formája a járműdekoráció, autófóliázás.
Járműreklámok tervezését és teljes körű kivitelezést vállaljuk. Autómatricák, illetve a teljes jármű beborítása is lehetséges színes, egyedi designt tartalmazó fóliázással. Céges autók, flották, taxik reklámfóliázása. Magánszemélyek megrendeléseit is kivitelezzük egyéni autódekorációs elképzelések szerint. Járművek mérettől, típustól független dekorációjával keresse tapasztalt kollégáinkat.
Készítettünk már forma 3000 autóra dekorációt, ami az Auto GP 2014-es versenyzett. A Budapesten futó sárga fóliázott taxi gépkocsik közül számos a mi kezünk alól került ki. Dekoráltunk egészségügyi mobil szűrőbuszt és sok-sok más járművet.

Az autó mely része fóliázható?

Egyéni igények szerint történik az autófóliázás. Akár a teljes jármű beborítható dekorációval (természetesen az első szélvédő kivételével). Lehetséges autók vágott fóliázással készülő részleges dekorációja vagy nyomtatott grafikával ellátott teljes beborítása. Autófóliázásban jártas csapatunk precíz kivitelezést garantál vállalatok teljes autóflotta dekorációjára is. Ma már a járművek ablakfelületeinek reklámdekorációja is megoldható a kilátás megtartása mellett is! Ezt a célt szolgálja a speciális One Way Vision fólia, aminek lyukacsos szerkezete által a belülről történő kilátás megmarad, kívülről viszont a fóliázott felületen jól látható a reklámdekoráció.

Az autófólia élettartama

Autók teljes fóliázására is prémium anyagokat használunk. A gyártó által 2­-10 év kültéri élettartam szavatossággal. Az úgynevezett 3D autófóliák speciálisan járműdekorációs célokra is használható anyagok. Ajánljuk az UV és karcvédelmet az autódekorációra. A felhelyezett autófólia védelme érdekében egy fényes lamináló fólia elhelyezésével a reklámdekoráció élettartama tovább 3­5 évvel nőhet.

Ajánlatkérés és grafika

Árajánlatkérésére egy napon belül árkalkulációt készítünk. A grafikai tervezés alapvetően díjmentes. De ez munkaidő és igény függvényében 10-­15.000 Ft+ Áfa összeg tapasztalat szerint, ami mindenképp egyedi árajánlat kérdése. Az első grafikai terveket már a megkeresést követően 24 órán belül megküldjük Önnek.

Ha megbízható, közel 20 éve ugyanazon a néven piacon lévő alvállalkozóra van szüksége,

keressen minket!