+36202486635 H-P: 8:00-16:30 idekor@idekor.hu

Cégtábla & reklámtábla gyártás

Technológiák:

  • Alumínium szendvicslemezre fóliázással készített reklámtábla:                  
    A műanyag maggal rendelkező lapok mindkét oldalára vékony alumínium réteget sajtolnak. A végeredmény egy könnyű, de tartós és ellenálló, táblagyártási célra kiválóan használható felület.
  • Habosított PVC táblára fóliázással dekorált reklámtábla gyártása:
    A kültéren is alkalmazható reklámtábla egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Egyedi céges felirattal és arculattal dekoráljuk, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fóliázott táblák, cégérek, cégtáblák gyártása a fenti technológiákkal is kivitelezhetők. A reklámtábla felhasználási területe rendkívül széles. Épületek homlokzatára, utcafrontra kerülő felületek, üvegfelületek, bejáratok felületeire kerülő reklám­ és cégtáblák kivitelezése cégünk profilja. Budapesten ingyenes kiszállással és helyszíni felméréssel, személyesen egyeztetve Önnel az elképzeléseket. Képzett grafikusaink látványtervet készítenek Önnek, majd a jóváhagyást követően cégtábláját, reklámtábláját le is gyártjuk, amit igény szerint a helyszínen ki is helyezünk.
  • Cégtábla gyártása:
    Falra helyezhető cégtáblák kivitelezési lehetőségei változatosak. Kedvelt megoldás a falra acél távtartókkal rögzített matricázott vagy fóliázott plexitábla. Természetesen cége egyedi igénye szerint választhatja meg a megfelelő cégtábláját.

 

TIPP:

Üzlet dekoráció számtalan formában táblákkal is megvalósítható. Dekorált, távtartóval ellátott plexitáblák, falra
szerelt dekorált táblák, üzletek eladóterébe felülről lógatott reklámüzenetek vagy információs táblák is mind-­mind
táblagyártással megvalósítható kreatív, színes, modern megoldások.

A klasszikus kültéri (utca, külső folyosó) táblákon kívül a táblák alkalmazási köre még változatosabb: szállodák, rendelők recepciójának elegáns és egyedi arculatának kialakítása is a táblagyártás kategóriába tartozik. A méret és kivitel minden munkánál egyedi. Üzletek előterében vagy kültéri megállító táblák gyártása is ide tartozhat, bár ott sztenderd keretmegoldások is léteznek, de teljesen egyedi reklámtáblák is megvalósíthatók. Vállalatunk a térből kiemelkedő, plasztikus cégérek és 3D világító reklámtáblák, világító dobozok gyártásával is kezdetektől foglalkozik.

EU projekt táblák gyártása:

Rövid határidővel EU projekt táblák gyártását és kihelyezését is vállaljuk. EU pályázathoz kapcsolódó valamennyi kötelező felirat és reklámtábla elkészítését bízza szakértő kollégáinkra! Webshopunkban pár kattintással meg is tudja rendelni a terméket, kattintson ide!